The Torrox & Nerja Portal"> Caleta de Velez | <font face="courier" size="6" color="464C81">The Torrox & Nerja Portal</font>


Caleta de Velez har mängder av trevliga mindre restauranger och Chiringuitos som serverar god mat och mycket från havet.
Många ligger längs den långa strandpromenaden på båda sidor om Caleta.
Eclipse

* * * * *

Eclipse
En mycket trevlig
EclipseStrand
populär restaurang som ligger på västra sidan av Caleta de Velez och hamnen.
Bra fisk och sallader, prova gärna "Bacalao Pil-Pil", fin, ren torsk i samma typ olja som "Gambas". Trevlig och tillmötes-kommande personal. Ägaren är en trevlig prick som gärna tar gästerna i hand för att välkomna.

En personlig favorit. Du hittar Eclipse här.

Baviera Golf

* * * *

baviera-golf-logo
Klubbhuset på
BavGK
Baviera Golf-
banan har en trevlig restaurang med utsikt över delar av banan, villaområdet samt lilla staden och Torre del Mar. Härlig miljö. Perfekt för att hitta lugnet över lite god dryck eller möjligtvis en liten bit mat eller snacks.
Lite begränsat meny, men det är miljön och utsikten som gör detta till en plats att spendera några timmar i goda vänners lag.
Det finns garage under parkeringen så bilen inte behöver stå i solen…
Du hittar Bavieras klubbhus
här.

Chiki Beach Club

* * * *

ChikiBeach
Chiki Beach Club
Chiringuito
ChikiBeachCLogo
-BioRestaurante
Som namnet och titeln visar så har man här en kombo av strandrestaurang (Chinguito), en beach club och restaurang med exotisk idé om Biomat. Härlig miljö på stranden, utspridda sittgrupper och möjlighet för att hyra solstol med parasoll om man inte enbart vill sitt inne i luftiga, mysiga lokalen och njuta av det hela.
God exotisk mat med lokal twist och förförande drinkar av alla slag. Bara att chilla :) Du hittar Chiki Beach Club här.…..

* * * * *